La nostra activitat principal està centrada en l’estratègia, disseny, desenvolupament, realització i manteniment d’espais Web.
Aquesta nova forma de comunicació és actualment una eina important dins de l’activitat comercial dels països més capdavanters, i en un futur molt proper es convertirà en el suport bàsic de les relacions comercials de tots tipus.
La World Wide Web s’està convertint en la superfície comercial més gran mai creada on podrem comprar qualsevol tipus de producte o servei.
Internet ha generat una nova forma de publicitat, en la que ningú pot deixar de tenir el seu lloc.
La seva presència a Internet és una gran oportunitat de promoció per a la seva empresa.
Un nombre il•limitat de futurs consumidors accedeix instantàniament als productes, serveis i promocions que vostè ofereix.
La seva pàgina principal pot contenir textos i imatges dels seus productes o serveis i incloure salts a altres pàgines que continguin més informació.
Catàlegs electrònics, notes de premsa, manuals tècnics, revistes interactives, diaris, material de marketing, prospectes, qüestionaris, assistència al client, taulell d’anuncis, etc…
Tot això i molt més, ho podem crear per a vostè.
El nostre assessorament li permetrà desenvolupar l’estratègia de marketing a Internet més apropiada per a la seva empresa.
El desenvolupament creatiu de la seva presència a Internet és un aspecte fonamental i ha d’ésser realitzat per professionals, deixi-ho a les nostres mans.